Wie ben ik

Ik ben Renata Pijpers, in het dagelijks leven moeder, patner, coach en orthomoleculair therapeut en heb al van jongs af aan een grote passie voor honden. Onze vorige hond was een Golden Retriever genaamd Amber, die ons leven rijkelijk gevuld heeft met liefde en gelukkige momenten.

Sinds 4 jaar is Coco onderdeel van ons gezin. Coco, onze Australian Labradoodle, heeft ons hart gestolen met haar speelse en vriendelijke karakter. Ze is een geweldige gezinshond die altijd in de buurt is en dol is op knuffelen.

Als coach en orthomoleculair therapeut geloof ik dat een gezonde geest en een gezond lichaam de sleutel zijn tot een gelukkig leven. Het hebben van een huisdier kan een belangrijke bijdrage leveren aan dit geluk. Honden zijn in staat om ons te helpen ontspannen, ons te laten bewegen en ons gevoel van verantwoordelijkheid te vergroten.

Mijn liefde voor honden heeft mij geïnspireerd om ook anderen kennis te laten maken met dit geweldige ras. Ik heb mij verdiept in de opvoeding en gezondheid van honden en ben altijd op zoek naar manieren om het leven van onze trouwe viervoeter te verbeteren.

Ik hoop dat mijn passie voor honden en mijn kennis over gezondheid en welzijn ook anderen kan inspireren om het leven van hun hond te verbeteren en zo te genieten van de onvoorwaardelijke liefde en vriendschap die honden ons geven.