Toekomstig Nestje

Binnenkort verwachten we een nestje van Coco, onze mooie Australian Labradoodle. Begin februari weten we zeker of we een nestje verwachten. En als onze Coco inderdaad zwanger is dan zal zij begin maart puppies krijgen.

We zijn ontzettend blij dat Coco binnenkort moeder wordt en we kunnen niet wachten om haar kleintjes te verwelkomen. De vader is de prachtige Teddy van Harmony labradoodles. Klik op deze link om hem te bewonderen.

Als je geïnteresseerd bent om in aanmerking te komen voor 1 van onze pups, kun je je bij ons aanmelden voor de wachtlijst. Houd er echter rekening mee dat we geen garantie kunnen geven op het aantal pups dat geboren wordt. We laten de natuur haar gang gaan en willen alleen het beste voor onze lieve Coco en haar pups.

Goede verzorging

We zorgen ervoor dat de pups vanaf het moment dat ze geboren zijn in een liefdevolle omgeving opgroeien en veel aandacht en verzorging krijgen. We zijn aangesloten bij de WALA en daarmee ook de strenge regels die vanuit de Wordwide Australian Labradoodle Association worden gesteld. We zorgen er uiteraard voor dat onze pups gezond en goed gesocialiseerd zijn voordat ze naar hun nieuwe thuis gaan.

Als je meer wilt weten over Coco of als je vragen hebt over het adopteren van een pup, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar en beantwoorden al je vragen met plezier.

We kijken er enorm naar uit om binnenkort ons nestje van Coco te verwelkomen en kunnen niet wachten om haar kleintjes te laten zien.